Få prisen på et funkishus nu!

Indtast ønskerne til dit drømmehus i beregneren, og få en vejledende pris pr. mail med det samme.


Beregn prisen her


Vent venligst


Funkishus - Pris på 2 min.

Hvad koster et nybygget funkishus? Få svaret nu - beregn en pris med vores online prisberegner.

Prisberegneren er hurtig, nem og helt gratis at anvende. Vil du gerne sammenligne priser på forskellige hustyper, så er du naturligvis velkommen til at beregne flere priser.

Sådan beregner du en pris på et funkis typehus:

  1. Start med at vælge 'Helårshus'.
  2. Vælg nu 'Fuldmuret' og husets grundplan samt antal etager.
  3. Vælg så 'Fladt tag' (kan ikke vælges, hvis du har valgt 1½ plan).
  4. Indtast nu det samlede boligareal i m2, og træf de indretningsvalg, der passer til dine behov.
  5. Klik på 'Beregn prisen', og indtast dine kontaktoplysninger.
  6. Du får nu din vejledende pris på et nyt funkishus pr. mail.

Du kan finde mere vejledning om prisberegneren her

Hvad er et funkishus?

Funkis er en specifik byggestil/arkitektur, der vandt indpas efter første verdenskrig sammen med funktionalismen. Det vigtigste karaktertræk ved funkis-stilen er, at der er fokus på funktionalitet. Det betyder, at et funkishus skal være et funktionelt, praktisk sted at leve.

Funkishuse er typisk muret i betonelementer - af og til også i mursten - og har hvide, grå eller sorte facader. Funkishuse er præget af et enkelt udtryk, rette vinkler og rene linier, med kubistiske rum og store vinduespartier. Funkis er lig med beton, glas, stål og træ, højt til loftet og store, luftige opholdsrum.

Find et typehusfirma til dit nye funkishus

Har du forelsket dig i funkis-stilen, og vil du gerne vide mere om mulighederne for at bygge et nyt funkis-typehus til dig og din familie? Så kan du få en god start på projektet her.

Vi tilbyder nemlig, som en gratis og uforpligtende service til dig, at hjælpe dig med at finde et godt typehusfirma nær dig, som bygger funkishuse af den slags, som du drømmer om.

Når du indtaster din boligdrøm sammen med dine kontaktoplysninger, sørger en af vores medarbejdere derfor for at ringe dig op, tilbyde dig et gratis møde og vejlede dig om dine muligheder. Er du ikke interesseret i et gratis møde, så er du naturligvis velkommen til at takke nej.

Du kan læse mere om vores gratis mødeservice her