Hvad koster et helårs træhus?

Beregn en pris online her

Hurtigt og nemt!


Beregn prisen her


Vent venligst


Helårs-træhuse - Priser

Hvad koster et helårshus i træ? Find svaret med vores online prisberegner nu!

Prisberegneren er hurtig og nem at anvende, og du er velkommen til at beregne flere priser, hvis du gerne vil sammenligne løsninger.

Sådan gør du:

  1. Start med at vælge 'Helårshus'.
  2. Vælg nu 'Træhus'.
  3. Vælg husets grundplan, antal etager og tagtype.
  4. Indtast det samlede antal m2.
  5. Vælg supplerende detaljer, eks. køkkentype, antal værelser, mv.
  6. Klik på 'Beregn prisen', og indtast dine kontaktoplysninger.
  7. Du får nu prisen på dit helårs-træhus pr. mail!

Har du brug for vejledning om de enkelte valg i beregneren, så kan du finde beskrivelser og tegninger her: Hustyper og beskrivelser.

Om helårshuse i træ

I andre lande, eksempelvis Norge, Sverige og endda USA og Canada, er der lang tradition for at bygge helårshuse i træ.

Det klassiske røde eller gule træhus er det, de fleste forbinder med et træhus. Men et træhus kan udformes på mange forskellige måder og i mange forskellige designs. Et træhus kan, på lige fod med et muret hus, være minimalistisk, stilrent og moderne.

Den største fordel ved et helårs-træhus er, at det typisk er billigere end et muret hus. Dertil er et træhus nemmere og billigere at modificere senere hen, eksempelvis hvis man vil tilføje en tilbygning, sløjfe vægge eller lignende.

Man bør dog være opmærksom på, at huse i træ kræver mere vedligeholdelse end et muret hus. Træhuse skal males eller lakeres, når de trænger - ellers risikerer man råd, svamp og insektangreb.

Få et gratis møde med et typehusfirma

Er du interesseret i muligheden for at investere i et helårs-træhus, så vil vi gerne hjælpe dig et skridt videre i processen.

Vi tilbyder - som en gratis og uforpligtende service - at arrangere et møde med et typehusfirma, der specialiserer sig i træhuse og bygger i dit område. Du bestemmer selv tid og sted, og efter mødet er du helt fri til at takke ja eller nej til tilbuddet, som du modtager.

For at få dit gratis møde behøver du bare indtaste dine ønsker til det nye hus i beregneren øverst på siden - herefter ringer en af vores medarbejdere dig op snarest muligt og hjælper dig videre med projektet.

Du kan læse mere om vores gratis service her