Få prisen på et nyt hus nu!

Indtast dine ønsker til huset og få en vejledende pris på husbyggeri pr. mail med det samme.


Beregn prisen her


Vent venligst


Husbyggeri - Priser

Når man har ledt med lys og lygte, men ikke kan finde drømmehuset på boligmarkedet, så kan man overveje nybyggeri. Her har man nogle forskellige muligheder. Man kan enten vælge at få tegnet et originalt hus hos en arkitekt og hyre entreprenører til at opføre huset - eller man kan vælge et typehus.

Typehuse er en form for husbyggeri, der har været populært i mange årtier. Her har du et katalog af hustyper og materialer at vælge imellem, og du får en totalpris med det samme (hvilket man ikke på samme måde gør ellers).

Vil du gerne vide hvad et færdigbygget typehus koster alt inkl.? Prøv vores online prisberegner og få din vejledende pris på husbyggeri nu!

Hvordan beregner man en pris? Find en vejledning her

Typehuse vs. arkitekttegnet husbyggeri

Begge løsninger har fordele og ulemper, og begge løsninger er gode løsninger - alt efter hvad du vægter højest, kan du finde en guide til det bedste valg her:

  • Prisen er det vigtigste: Typehuse er billigere - processen er optimeret, huset er tegnet på forhånd, og der er meget lidt spildtid. Dette betyder færre mandetimer og en lavere pris. Billigt nybyggeri er lig med typehuse.
  • Mit hus skal være unikt og personligt: Så er det sikkert et arkitekttegnet hus, du skal vælge.
  • Jeg vil gerne bygge på en skrånende grund: Typehuse er bedst egnet til flade grunde, men kan dog godt tilpasses ujævne grunde. Her bør du overveje et arkitekttegnet hus.
  • Det skal gerne gå hurtigt: Typehuse er typisk hurtigere at bygge end andet nybyggeri. På grund af den allerede fastlagte proces sker der sjældnere forsinkelser.
  • Jeg vil helst have, at en anden styrer byggeriet for mig: Typehusfirmaet sørger for alt. Du kan også få en arkitekt til at stå for byggestyringen, men dette er en del dyrere.

Vil du gerne vide, hvad arkitekthjælp til husbyggeri koster, så kan du beregne arkitektpriser her: arkitektpris.dk.

Indhent et tilbud på dit husbyggeri

Vil du gerne indhente et konkret tilbud på totalprisen på dit husbyggeri, så vil vi gerne hjælpe dig.

Med vores gratis mødeservice kan du nemlig booke et møde med et typehusfirma i dit nærområde, som bygger den type huse, som du er interesseret i. Typehusfirmaet er en af vores samarbejdspartnere. Vi samarbejder med byggefirmaer over hele landet, som er interesserede i at møde potentielle kunder og give tilbud på deres nybyggeri.

For at få dit gratis og uforpligtende møde behøver du bare indtaste dine ønsker til drømmeboligen i beregneren øverst på siden sammen med din kontaktoplysninger - så ringer en af vores medarbejdere dig op og hjælper dig videre.

Læs mere om vores gratis mødeservice her