Hvad koster det at bygge et hus i træ?

Få svaret med vores online prisberegner - hurtigt og nemt!


Beregn prisen her


Vent venligst


Byggeri af træhus - beregn din pris

Hvad koster det at bygge et træhus? Få svaret med vores online prisberegner. I beregneren kan du både beregne priser på byggeriet af træhuse som helårshuse og sommerhuse.

Du har en desuden række muligheder for at tilrette beregningen dine specifikke ønsker til dit drømmehus, eksempelvis tagtypen, grundplanen, køkkentype mv.

Prisen, du beregner, er totalprisen på byggeriet af et træhus inkl. alle installationer, fundament, kloakering o.l.

Prisen er vejledende - det vil sige, at det er en ca.-pris.

Hvordan beregner du en pris? Find en vejledning her.

Kan man bygge et træhus selv?

Det er de færreste, der kan bygge et godt træhus selv. Selv hvis man finder en løsning, hvor man kan få moduler, der “bare” skal sættes sammen, så skal man faktisk have håndværksmæssig erfaring for at kunne gennemføre projektet. Ellers risikerer man nemlig at smide rigtigt mange penge i projektet for at ende med et hus, der kun holder i ganske kort tid og ikke er salgbart på nogen måde.

Grunden til, at et typehus netop er en god løsning, er, at et typehus i træ er bygget med samme ekspertise og kvalitetsmaterialer som almindeligt nybyggeri - men huset er alligevel billigere. Byggeriet af typehuse er optimeret i sådan en grad, at der aldrig spildes tid, materiale eller kræfter, og så koster det heller ikke så meget.

Læs mere om byggeriet af typehuse her

Indhent et tilbud på byggeriet af et nyt træhus

Et typehus i træ er oftest den billigste og mest effektive løsning, hvis du vil have et nyt træhus.

Er du interesseret i at indhente en konkret tilbud på byggeriet af et træhuse - og ikke kun en vejledende pris som du får med prisberegneren - så vil vi meget gerne hjælpe dig med dette.

Vi samarbejder med byggefirmaer over hele landet, der har specialiseret sig i typehuse, og som er interesserede i at møde nye potentielle kunder og give tilbud på deres drømmehuse.

Vores service er gratis - vi sørger for at matche dig med en af vores samarbejdspartnere og booker et møde ind til dig. Du bestemmer mødets tid og sted, og efter mødet er du på ingen måde forpligtet til at tage imod tilbuddet.

Du kan læse mere om vores gratis mødeservice her