Få prisen på et nøglefærdigt hus nu!

Indtast dine boligdrømme, og få prisen pr. mail med det samme - hurtigt og nemt.


Beregn prisen her


Vent venligst


Nøglefærdigt hus - Pris

Hvad koster et nøglefærdigt hus? Prøv vores online prisberegner, og få en totalpris på et nyt, færdigbygget hus med det samme.

Sådan gør du:

  1. Vælg, om det skal være et helårshus eller et sommerhus.
  2. Vælg nu de overordnede dimensioner og materialer: mursten eller træ, planløsning og tagkonstruktion.
  3. Indtast det samlede boligareal i m2.
  4. Vælg de indretningsmæssige detaljer: antal soveværelser, køkkentype, badeværelsestype mv.
  5. Klik på 'Beregn prisen', og indtast dine kontaktoplysninger.
  6. Du får nu totalprisen på et nyt hus pr. mail.

Du kan se tegninger og finde beskrivelser af de forskellige hustyper her.

Et typehus er den enkleste og billigste løsning

Vil du gerne bygge nyt hus, men er du ikke interesseret i en besværligt byggeproces, så er et nøglefærdigt typehus et godt valg.

En af de store fordele ved at få bygget et typehus er nemlig, at typehusfirmaet sørger for alt. Du skal ikke bekymre dig om at finde håndværkere, koordinere leverancer, styre tidsplaner eller lignende. Du skal bare vælge dit drømmehus og finde den perfekte byggegrund, og så sørger typehusfirmaet for resten. Og huset betaler du typisk først for, når det står færdigt og er klar til indflytning.

Fordi byggeprocessen er optimeret fra typehusfirmaets side, allerede før byggeriet går i gang, er der også meget lidt spildtid og meget få forsinkelser, når der skal bygges et nøglefærdigt typehus. Det betyder også, at et typehus er billigere end almindeligt nybyggeri - hvilke for de fleste er en stor fordel.

Indhent et tilbud på et nøglefærdigt typehus

Med vores prisberegner får du en vejledende pris på et nøglefærdigt typehus. Det betyder, at det er en informeret vurdering af prisniveauet, men ikke en endelig pris.

Vil du også gerne have en endelig pris på et nyt hus - et tilbud - så kan vi også hjælpe dig med dette. Vi tilbyder nemlig at hjælpe vores brugere med at finde et godt typehusfirma, der kan vejlede dem om deres muligheder og give gode tilbud på opgaverne.

Dette er en gratis service til dig.

Vi gør det sådan, at vi booker et møde ind mellem dig og byggefirmaet - du bestemmer tid og sted. Byggefirmaet er en af vores faste samarbejdspartnere, som gerne vil møde nye potentielle kunder og hjælpe dem med deres boligdrømme. Det tilbud, som typehusfirmaet udarbejder til dig efter mødet, er desuden uforpligtende. Det betyder, at du er fri til at takke nej, hvis det ikke er, hvad du forventede.

Sådan får du dit gratis møde