Hvad koster et nyt hus?

Få svaret nu: Indtast dine boligdrømme og få prisen pr. mail med det samme!


Beregn prisen her


Vent venligst


Nyt hus - Pris

Få prisen på et nyt hus nu - prøv vores online typehusberegner. Indtast dine ønsker til dit drømmehus, og klik på 'Beregn prisen' - så får du totalprisen på et nyt hus pr. mail med det samme.

Skal dit nye hus være muret eller bygges i træ, skal det have et luksuskøkken eller et standardkøkken. Er det vigtigt for dig, at bygge et lavenergihus? Disse og andre valg kan du træffe, når du beregner en pris.

Prisberegneren er opbygget, så det ikke er nødvendigt at være håndværker og kende alle fagudtryk for at kunne få prisen på et nyt hus. Du kan desuden finde beskrivelser og tegninger, der kan hjælpe, her:

Hustyper: Tegninger og beskrivelser

Et typehus er billigere end et arkitekttegnet hus

Et typehus er et godt valg, når du vil bygge nyt hus. Byggeriet af et typehus er optimeret så effektivt, at kvadratmeterprisen bliver en del billigere end ved andet nybyggeri.

Her er nogle af fordelene ved et typehus:

  • Du har mulighed for at vælge mellem mange forskellige stilarter, udformninger og grundplaner.
  • Typehuset er bygget med samme fokus på kvalitetshåndværk som et traditionelt hus.
  • Typehuset er tegnet med fokus på funktionalitet og gennemprøvet - dermed kan du være sikker på, at et typehus er et godt hus at bo i.
  • Byggeriet af det nye hus gennemføres hurtigere - typehusfirmaet har erfaring med at bygge din valgte hustype, så der er ingen overraskelser, og alt er planlagt og koordineret på forhånd.

Og som sagt er typehuset et billigt nyt hus - en overordnet god løsning til langt de fleste danske familier.

Få et gratis møde med et typehusfirma

Har du en god idé om, hvad du lægger vægt på, når der skal bygges nyt hus, så er det måske på tide at tage næste skridt.

Vi tilbyder at hjælpe dig med at finde et typehusfirma, der bygger i dit lokalområde, som du kan mødes med og diskutere din boligdrøm.

Typehusfirmaet, vi formidler kontakt til, er en af vores samarbejdspartnere, som ønsker at mødes med potentielle kunder og diskutere deres boligdrømme.

Vores service er helt gratis og uforpligtende og er rettet mod dig, der ønsker den hurtigste og nemmeste start på dit husprojekt.