Hvad koster et træhus?

Få svaret nu med vores online prisberegner

Hurtigt - Nemt - Gratis!


Beregn prisen her


Vent venligst


Træhuse - priser

Hvad koster et nyt træhus? Med vores online prisberegner får du en vejledende totalpris med det samme. Du indtaster bare dine ønsker til huset i beregneren sammen med dine kontaktoplysninger, og så får du prisen på et nybygget træhus pr. mail med det samme.

Et nyt typehus i træ er et godt valg for dig, der vil have en billigere løsning end ved et fuldmuret hus. Typehuse er desuden billigere end almindeligt nybyggeri, fordi byggeprocessen er fuldt ud optimeret - derfor går byggeriet hurtigere, og der skal bruges færre håndværkertimer. Dette betyder en lavere pris for dig.

Læs mere om byggeprocessen her

Træhuse er alsidige

Træhuse kan udformes i mange forskellige stilarter og planløsninger. Mange forbinder træhuse med den svenske, romantiske stil, men dette er ikke den eneste løsning, man kan vælge. Et træhus kan tegnes og bygges, så det har de bedste kvaliteter fra træets organiske tekstur og udseende samt et minimalistisk og stilrent design.

Få et gratis tilbud på et nyt træhus

Overvejer du at investere i et nyt træhus, så står vi klar til at hjælpe dig godt i gang med processen.

Vi tilbyder en nem og gratis service til dig: Vi arrangerer et uforpligtende møde med et typehusfirma, der bygger i dit område, og som bygger den type hus, som du er interesseret i.

Typehusfirmaet, vi formidler kontakt til, er en af vores samarbejdspartnere, som er interesseret i at møde med potentielle kunder og diskutere deres boligdrømme. Dit møde er helt gratis, og efter mødet kan du i ro og mag overveje tilbuddet og herefter takke ja eller nej.

For at få dit gratis møde behøver du bare indtaste din boligdrøm i beregneren sammen med dine kontaktoplysninger - så sørger vi for at ringe dig op og hjælpe dig videre.

Du kan læse mere om vores gratis service her